Dejte hlas „neviditelným“

30. červen 2018

Anketa neviditelný herec startuje posledním červnem svůj dvaadvacátý ročník. Zapojit se mohou čtenáři a posluchači až do konce září. Dát svůj hlas jednomu z třiceti pěti nominovaných je možné elektronicky i odevzdáním anketního lístku vystřiženého z Týdeníku Rozhlas. Hlasovat lze ve třech kategoriích: herec, herečka a Cena čtenářů Týdeníku Rozhlas.

Do hlasování v anketě o nejpopulárnější herecký výkon na vlnách Českého rozhlasu Neviditelný herec se mohou čtenáři a posluchači zapojit od 30. června až do 25. září prostřednictvím stránek www.rozhlas.cz/neviditelnyherec a časopisu Týdeník Rozhlas.

Každý hlasující má deset korespondenčních a jeden e-mailový hlas, kterými může svého oblíbeného interpreta podpořit. Pokud se chcete účastnit hlasování, nezapomeňte však uvést adresu a telefonní či emailový kontakt. Hlasovat můžete zde. Pravidla hlasování naleznete zde.

"Zviditelnění" Vilma Cibulková a Viktor Preiss

Výsledky ankety budou zveřejněny v říjnu v pořadu Tobogan na Dvojce, v Týdeníku Rozhlas a na webových stránkách soutěže www.rozhlas.cz/neviditelnyherec.

Po ukončení hlasování bude vylosováno padesát hlasujících, kteří obdrží věcné ceny. Výherci z řad hlasujících budou nejpozději od 30. listopadu 2018 zveřejněni na webové stránce: www.rozhlas.cz/neviditelnyherec a v Týdeníku Rozhlas.

Výhry budou výherci zaslány na adresu uvedenou v anketním lístku a na elektronických formulářích nejpozději do 90 dnů od skončení hlasování. Nevyzvednou-li si výherci svou výhru do 31. prosince 2018, ztrácí výherci bez dalšího nárok na jejich předání a výhry propadají ve prospěch organizátora. Jeden výherce může na základě výše uvedených kritérií získat pouze jednu výhru.

Z hlasování jsou vyloučeny osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k organizátorovi a jejich rodinní příslušníci (příbuzní) v řadě přímé, manžel/ka, sourozenec. V případě rovnosti hlasů rozhodne o vítězích organizátor.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Hlasující dává organizátorovi v souladu se zák. č. 480/2004 Sb., v platném znění, souhlas ke zpracování osobních údajů a s použitím své poštovní adresy za účelem navázání kontaktu s hlasujícím v průběhu hlasování a rovněž pro účely zasílání informací o průběhu tohoto hlasování.

Práva organizátora

Organizátor si vyhrazuje právo konečného posouzení výsledků hlasování. Organizátor si vyhrazuje právo pravidla, seznam výher či podmínky soutěže jednostranně měnit.

Organizátor si vyhrazuje právo soutěž kdykoli přerušit, odložit, ukončit z technických, obchodních nebo jakýchkoli jiných důvodů.

Organizátor nenese odpovědnost v případě vyšší moci nebo v případě, že je v důsledku přetížení sítě internetového propojení či z jakéhokoli jiného důvodu, hlasujícím znemožněno odesílání hlasů před koncem doby trvání hlasování dle těchto pravidel. Tato oficiální pravidla jsou k dispozici v sídle organizátora.

Organizátor si dále vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit hlasování či změnit tato oficiální pravidla, s výjimkou změn, které by mohly mít vliv na rovné postavení účastníků hlasování.

Organizátor si vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace nastalé v průběhu hlasování. Oficiální pravidla soutěže a jejich změny budou uveřejněny na webových stránkách soutěže www.rozhlas.cz/neviditelnyherec.

autor: Anna Nádvorníková
Spustit audio

Více o tématu