Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Jsme rádi, že jsme se na stará kolena potkali

1. leden 2020

Každý z nich vykročil do nového roku jinou nohou. Petr Štěpánek je levák, zatímco Zlata Adamovská pravák. Oba jdou delší čas životem ruku v ruce, a to spokojeně a pohodově.

„Potkali jsme se po takových životních peripetiích, že člověk už se vyvaruje určitých situací a chce být jen zdravej a šťastnej,“ zamýšlí se Petr Štěpánek. „Opravdu je nám spolu dobře a jsme rádi, že jsme se tzv. na stará kolena potkali,“ ujišťuje Zlata Adamovská.

Rádi jsou nejen spolu doma, ale i v práci. „Je to fajn. My na sebe tzv. slyšíme a nebojíme říkat si výtky. Ale to jen na place, doma to neřešíme,“ uvádí Zlata Adamovská.

Dělání všechny smutky zahání

Relaxují na chalupě, kam podle Petra Štěpánka jezdí odpočívat. Ale funguje to u nich  jinak. „Práce je nejlepší relax,“ ujišťuje a Zlata ho doplňuje: „Když chci odpočívat, uklízím a ráda pracuju na zahradě. I když jsme u moře, tak dopoledne ležím, ale pak to nevydržím. Jsem neposeda. Maminka říkala, že mám vrtuli u zadku.“

Světem křížem krážem

Oba hodně a rádi cestují. „Dovolenou plánujeme tři čtvrtě roku dopředu, protože pracovních aktivit máme tolik, že si musíme nechat nějakou skulinku a přes to nejede vlak. I kdyby volal Hollywood!“, rozohnil se Petr Štěpánek.

Zlata Adamovská má ráda města. „Mám ráda ulice, lidi… Některé věci by člověk měl vidět: Barcelonu, Paříž nebo Londýn. A díky Petrovi jsem začala mít ráda i přírodu, kdy jsme jeli do Kanady nebo na safari.“   

Je Zlata praktická žena? Má nějaký cestovatelský sen? Vrací se rádi na stejná místa? Mají oblíbené herce?

autor: Jan Čenský
Spustit audio

Související