Startér mění moderátory, porotu a vyhlíží nové songy. Zapínejte těšení!

13. září 2023

Poslední nesoutěžní díl Startéru v tomto roce posloužil jako předání moderátorské štafety mezi Terezou Odehnalovou a Martinem Šolcem. Příští ročník hitparády neobjevených odstartují Martin s Filipem už 9. října a do té doby (i po ní) samozřejmě přijímají vaše songy na adrese starter@rozhlas.cz. Tereza se neloučí úplně, ve Startéru bude dále jako porotkyně, společně s Amákem a taky novým příchozím – multiinstrumentalistou, producentem a velkým kumštýřem Matějem Belkem.

Ještě jednou musel ve Startéru zaznít soutěžní song Hey Girl českobudějovické písničkářky Marjari, která zvítězila ve Startéru 2022/2023. Již brzy (22. září) se totiž dočkáme jejího nového videosinglu Only a Dream. Ten vznikl ve spolupráci s Radiem Wave jakou součást výhry. Videoklipu se chopil režisér Petr Vlček a natáčelo se v Dánsku. Tereza, Martin a Filip už ho viděli! Jako zvukové kulisy zbytku dílu posloužily aktuální songy od výherců let minulých.

Nový ročník Startéru laďte v pondělí 9. října, ještě předtím se ale přijďte podívat na Startéří kapely naživo třeba tento čtvrtek na Czeching Showcase + 17. narozeniny Radia Wave nebo příští pondělí 18. září na Startér na Stalinu!

Jak moc skvělý bude videosingl letošní vítězky Marjari? A jaký vztah má nové moderátorského duo k chlebíčkům? Poslechněte si celý díl Startéru.

autoři: Filip Černý , Tereza Odehnalová
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.