Podívali jsme se na to, jak se dá na železnici stravovat
15. prosinec 2012
Ptáte se, co má jídlo s vlakem a cestováním společného? Opravdu dost. V dalším vydání Region expresu jsme se o tom přesvědčili.
Není při cestování nic příjemnějšího, než usednout v jídelním voze, objednat si něco dobrého na stůl a při obědě nebo večeři se kochat ubíhající krajinou. Šéfkuchař Jiří Král s tím má bohaté zkušenosti. Dozvěděli jste se, mimo jiné, jestli je možné si ve vlaku skutečně pochutnat stejně tak, jako v kamenné restauraci.
Každý asi má někde uvnitř žebříček nejoblíbenějších jídel. Stejně tak tomu ovšem je i ve vlaku. Víte, co tady vévodí pomyslnému pořadí? Jestli netušíte, více vám prozradil Jan Valeš, ředitel pro obchod a marketing společnosti JLV.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
NATO prý poprvé pojmenovalo své ‚červené linie‘. V nouzi by mohlo vyslat na Ukrajinu 100 000 vojáků
-
Sinoložka: Čína ekonomicky profituje z války na Ukrajině. Zaplnila prostor po západních firmách
-
8. květen sice znamenal konec války, ale také příchod traumat, která si z ní lidé odnesli, popisuje historik
-
Léky na předpis poštou? ‚Usnadní život‘, míní asociace pacientů. ‚Ohrozí kamenné lékárny‘, oponují lékárníci