Operátor Skylink zařazuje tematické kanály AXN, do nabídky vrací i stanici History HD

1. únor 2021

Od 1. února mohou klienti největšího satelitního operátora na trhu sledovat i programy AXN Black, AXN White, Nicktoons, FilmBox Family a History HD. V rámci promo okna jsou pak k dispozici stanice Canal+ Domo aNational Geographic Wild HD.

Satelitní televize Skylink rozšiřuje v roce 2021 poprvé svou programovou nabídku. Její součástí jsou nově kanály AXN White a AXN Black, dětská televize Nicktoons a FilmBox Family. Do nabídky se nově vrací i stanice History HD, kterou operátor před několika lety vyřadil z programového portfolia. Zdůvodnil to tehdy tím, že tematický kanál se odklonil v průběhu doby ze svého původního zaměření a ztratil tak pro klienty Skylinku opodstatnění. Kanál History HD se původně věnoval, jak již název napovídá, historickým událostem.

Rozšíření programové nabídky Skylink - 1. února 2021

Od balíčku Smart jsou dostupné tři programy: seriálové AXN White a AXN Black, kde bude uvedena druhá řada seriálu Zelenáč nebo Strážce pořádku, a dětský Nicktoons s animovanými pořady. „Dokumentární History HD, který je dostupný od balíčku Multi, je kanál plný poznání a zábavy založené na faktech, a navíc ve vysoké kvalitě. Skutečné osobnosti z minulosti i přítomnosti se s námi podělí o své životní příběhy,“ představuje stanici operátor služby. Ve volném vysílání jsou dostupné Canal+ Domo a National Geographic Wild HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související