Obří knír i srdce bijící pro rap. Cringe Prince v nové Fonosession mimo jiné freestyluje

20. březen 2024

V Praze usazený rapper a producent Cringe Prince zatím ctí DIY přístup k tvorbě a ke svým releasům přistupuje podobně jako filmový režisér. Ve své diskografii by rád měl vše od hororu až po komedii. Svou pozici na tuzemské undergroundové scéně upevňuje čím dál tím víc, na začátku roku například vydal hned dvě EPčka v jeden den. Svůj majestátní knír i rapový um (včetně freestylu) dává na odiv v nové Fonosession.

V nedávném rozhovoru Cringe Prince přiznal, že fonotéka Českého rozhlasu není to nejpodivnější místo, kde vystupoval. Vsadili bychom se ale, že nákupní košík byl jako stůl jeho DJem využit vůbec poprvé. Ústecký rodák se ve svých tracích nebojí kritické sebereflexe nebo tématu duševního zdraví, pusťte si jeho rapové flows v šesté edici živých vystoupení z rozhlasové fonotéky.

Cringe Prince během Fonosession Radia Wave

Na všechny díly Radio Wave Fonosession se můžete podívat tady.

autor: Filip Černý

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.