Herečka Annette Nesvadbová: Chtěla bych být croissant, bez náplně

2. květen 2024

Jelikož si Ivanka vzala na následující dva měsíce volno, budete se teď do půlky června s Bramborou setkávat ob týden – kromě klasických (předtočených) telefonátů celebritkám vás ale čekají i dovolenkové hovory Aleše s Ivankou, což bude nepochybně odvaz. Podobně jako dnešní předfrk, ve kterém Aleš otevřel stěžejní téma využití starých ponožek v domácnosti.

Hostkou aktuálního dílu rubriky Brambora s vejcem byla nicméně herečka Annette Nesvadbová, která nedávno zazářila ve filmu Přišla v noci. Té jsme se mimo jiné ptali na to, co má a nemá ráda za pozdrav, jestli člověk musí být krásný i zevnitř nebo co je podle ní nejpřeceněnější film všech dob.

Došlo ale i na oblíbené téma nejhnusnějšího jídla ever. „Ústřice, ty jsou slizký, slizký,“ otřepala se Annette citelným odporem. „Takový jídlo pozérů“, přidala se Ivanka, zatímco Aleš si z obou důvodů chutného mlže pochvaluje. Ona sama by chtěla být croissant: „Takovej ten klasickej máslovej, bez náplně“, dodává.

Hudební okénka jsou do Ivančina návratu tzv. uspána, ale to nevadí. Podcastek Brambora s vejcem, to je hudba sama o sobě.

Je podle Aleše lepší naplnit ponožku rýží, luštěninami nebo peckami z třešní? A proč? Jede Annette hodně v horoskopech? Je horší slovo spoďáry, nebo šprušle? A jaký měla Annette vlastně vibe? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a zjistíte nejen tohle, ale i mnohem víc.

Spustit audio