Začíná podcast, který se nestydí. Šeptem vás vezme na rande za intimními příběhy

4. únor 2020
Šeptem

15. února startuje Šeptem, podcast o vztazích, lásce a sexu. Každou sobotu vám Bára Šichanová přinese zážitky a zkušenosti ze soukromí lidí z různých prostředí, oblastí i etap života.

Kdy a jak můžou fungovat otevřené vztahy? Co očekáváme od manželství? Je potřeba mít v posteli srandu? A proč mnohdy nejsme v pohodě s vlastním tělem? I to jsou témata, do kterých se Šeptem pustí. V úvodní epizodě podcastu uslyšíte o zkušenostech s prvním sexem. Pro třicátníky může mít tahle mentální kategorie podobu mlhavé vzpomínky a klišé spojeného s lehkou pachutí (Bára mluví za sebe i za část redakce Radia Wave). Jak jsou na tom ale ti, kterým je dnes kolem dvaceti? A jak o sexu, intimitě a vztazích přemýšlejí?  Počkejte si na první díl a zatím si poslechněte teaser! 

Podcast Šeptem najdete od 15. února každý týden na webu wave.cz/septem. K odběru podcastu se můžete záhy přihlásit na wave.cz/podcasty.

 

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.