Začíná druhá řada podcastu Moje terapie. Poslechněte si o emoční nestabilitě i krizi mužství

21. říjen 2020

Moje terapie je podcastový seriál, v němž si štafetu předávají vypravěčské dvojice tvořené terapeuty a jejich klienty. První řada podcastu se loni zaměřila na témata, jako je sexuální násilí, psychosomatika nebo potřeba být perfektní a dosahovat výkonů. Ta letošní, která vám představí šestici nových témat a nových dvojic, startuje 4. listopadu.

Kdy se hlavní postavy šesti příběhů odhodlaly najít si terapeuta? Co se na sezeních odehrává a co všechno se díky nim může měnit? Jak těžké je s terapií začít? Co se dá díky ní zjistit? Může vás zachránit? Může změnit váš vztah k sobě samému? A jakou roli hraje při terapii vztah mezi terapeutem a klientem?

V šesti epizodách uslyšíte o komplikovaných životních situacích a tématech, jako jsou prožívání genderových rolí, rozvod nebo šikana. Uslyšíte o lidech, kterým terapie zachránila život, i o těch, kteří se jen potřebovali o sobě něco dozvědět. Čekají vás do hloubky rozebrané příběhy lidí, kteří se rozhodli nebýt na své problémy sami.

Sérii Moje terapie připravila šestice autorů a autorek pod vedením dramaturgyně Táni Zabloudilové, čerstvou druhou řadu si můžete pustit na webu Radia Wave, na portálu mujRozhlas.cz nebo v dalších podcastových aplikacích už od 4. listopadu. Tu loňskou tam najdete už teď.

autor: Jonáš Zbořil
Spustit audio