Tereza Kostková: Houby z jídla nevybírám, ale je mi po nich těžko

4. listopad 2020

V dada rubrice Brambora s vejcem se tentokrát moderátorská dvojička Ivana a Aleš dovolala herečce Tereze Kostkové. Hned na úvod na ní oba vyzvídali, jaké jídlo si dává, když má špatnou náladu. Moderátorka prý špatnou náladu (na rozdíl od Ivany s Alešem) nemívá, ale kdyby na to přece jen došlo, tak by si dala hutnou zmrzlinu. Ideálně s příchutí slaného karamelu.

Aleš jako poloprofesionální mykolog také zjišťoval, zda má rodačka ve znamení Blíženců ráda houby. „Z jídla je nevybírám, ale ani se úplně nepředřu si je dávat, protože mi je po nich těžko,“ vysvětlovala Alešovi, kterému také bývá těžko, ale z hub to rozhodně není.

Ivanu jako starou drbnu zase zajímalo, zda je Marek Eben, se kterým Tereza Kostková moderovala show StarDance, skutečně tak hodný a takový gentleman, jak to vypadá na obrazovce. „Léta letoucí byla takzvaná pomluva, že Marek neumí mluvit sprostě, tak on musel dokazovat, že i umí říct něco sprostě,“ vzpomínala herečka a Ivana si jen brblala pod (pomyslné?) vousy, že to by také chtěla. Po ní to ale bohužel nikdo nechce, protože všichni vědí, že umí říct sprostých věcí hned několik.

Do hudebního okénka Aleš vybral geniální italský track Comanchero od projektu MoonRay. Ivana vzpomínala, že tuhle písničku měla jako dítě na žluté kazetě s názvem Italian Disco a že to bylo super. Ostatně super je tahle skladba z roku 1984 pořád, to musíte uznat.

Myslí si o sobě Tereza Kostková, že je dobrá herečka? Je Aleš lepší herec než sběratel hub? Jaký beauty tip dala elegantní moderátorka Ivaně? A co je lepší: být v posteli s pavoukem nebo s Alešem? Poslechněte si celý díl Brambory s vejcem a všechno se dozvíte.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.