Streamingová služba Netflix zavádí v televizorech novou kategorizaci obsahu

22. duben 2022

Online videotéka Netflix se snaží bojovat se sílící konkurencí a odlivem předplatitelů ještě lepší kategorizací a doporučováním svého obsahu. Včera představila platforma novinku, která je k dispozici pouze v televizorech připojených k internetu. Jedná se o tzv. Category Hub. Zároveň jsou v postranním menu k dispozici i anotace na sledované pořady.

Nová kategorizace obsahu na Netflixu

„Všichni máme na Netflixu své oblíbené žánry. Bez ohledu na to, na co máte náladu, nechcete procházet nekonečnými řádky nebo zadávat dlouhý název pomocí vyhledávání. To je důvod, proč zavádíme nový Category Hub v menu televizorů, aby naši členové po celém světě mohli snadno najít své oblíbené žánry a objevovat nové kategorie filmů, seriálů a speciálů, to vše na jednom místě,“ představil svou novinku v tiskové zprávě Netflix.

Kategorie je k dispozici předplatitelům Netflixu od čtvrtka v levém menu na profilu pro dospělé i dětské diváky. Zde jsou k dispozici tři personalizované kategorie podle toho, co rádi pravidelně sledujete. „Tento nový pohlcující zážitek bude zahrnovat také vybrané kolekce na oslavu místních svátků, jako je Den Země nebo Mezinárodní den žen, a také celosvětově oblíbené kategorie, jako je anime, drama a děti a rodina,“ doplnil tým online videotéky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související