SOČR představuje program jubilejní 95. koncertní sezony

9. červen 2021

Předprodej abonentních i dílčích vstupenek na koncerty z cyklů P, K, N zahajujeme ve středu 9. června. Jednotlivé vstupenky na koncerty řady R budou do prodeje uvolněny od 21. června.

Klasika v Rudolfinu

Atraktivní repertoár a vynikající hudební zážitek slibuje tradiční řada R – Klasika v Rudolfinu. Tato koncertní řada nabízí 13 koncertních večerů plných hudby klasicko-romantického repertoáru i tvorby 20. století s pečlivě promyšlenou hudební dramaturgií a mimořádnými uměleckými osobnostmi. Večery vám zpříjemní přední čeští i světoví umělci, dirigenti a sólisté.

Více informací a vstupenky ZDE.

Premium

Exkluzivní řada Premium nabídne Slavnostní zahajovací koncert jubilejní 95. koncertní sezony. Šéfdirigent Alexander Liebreich pozvedne taktovku v pátek 1. října ve Dvořákově síni Rudolfina. Rezidenční umělkyně Gabriela Montero tady provede Čajkovského Koncert b moll, těšit se můžete i na Dvořákova Othella a Stravinského Svěcení jara.

Více informací a vstupenky ZDE.

Komorní

Jedinečná atmosféra prostředí Anežského kláštera je jako stvořená pro naši Komorní řadu. Na jednom pódiu se potkají vynikající hudebníci. Ke spolupráci zveme nejen renomované sólisty, ale coby sólisté se také představí hráči orchestru.

Více informací a vstupenky ZDE.

Nové horizonty

Unikátní a ojedinělé projekty přináší koncertní řada N – Nové horizonty. Pozvali jsme do Prahy ikonu současného jazzu – amerického klavíristu Brada Mehldaua. Vracíme se také k velmi úspěšné spolupráci s basbarytonistou Adamem Plachetkou, se kterým jsme připravili druhý díl slavných muzikálových melodií a další zcela osobité projekty v zajímavých koncertních prostorech.

Více informací a vstupenky ZDE.

autor: SOČR
Spustit audio

CD SOČRu v e-shopu