Připravujeme pro vás nový program vysílání Českého rozhlasu. Podívejte se, jaké funkcionality chystáme

22. červen 2022, aktualizováno

V současné době připravujeme novou podobu programu vysílání. Chceme uživatelům nabídnut kvalitnější tiskové výstupy a lepší orientaci v programu.

Během letních měsíců jsme pro vás připravovali novou verzi webového programu Českého rozhlasu tak, aby odpovídal současným požadavkům a uživatelským zvyklostem. Můžete se těšit na následující úpravy nebo novinky:

  • Sjednocujeme styl zobrazení a ponecháváme pouze sloupcový, který je vhodnější a přehlednější pro rozhlasové vysílání
  • Přizpůsobení pořadí stanic programu podle uživatele (porovnáte tak časově oblíbené stanice a vyberete si pro vás nejlepší pořad, k ostatním se pak můžete vrátit v audioarchivu)
  • Možnost výběru tisku programu konkrétní stanice nebo více stanic dohromady
  • Možnost výběru tisku pro konkrétní den, příští týden nebo přesné zvolení rozsahu dle kalendáře
  • Jedno místo, ze kterého se dostanete do audioarchivu, na živý poslech i na popis pořadu
  • Online verze programu vysílání nabídne podrobné informace o všech celoplošných, digitálních i regionálních stanicích Českého rozhlasu a průběžně se bude aktualizovat
Webová podoba programu Českého rozhlasu

Už nyní je k dispozici upravená struktura programu pro lepší tisk. Na stránce s programem si lze vyvolat tisk přes naše webové tlačítko nebo pomocí nabídky internetového prohlížeče a zvolením položky tisk.

Děkujeme posluchačům Českého rozhlasu, že se zapojili do našeho výzkumu k používání webového zobrazení programu. Na základě vašich podnětů jsme tak dodatečně připravili několik dalších úprav, které vám budeme v polovině následujícího týdnu (7. 9.) postupně uvolňovat na adrese www.mujRozhlas.cz/program. Stávající verze programu na stránkách www.rozhlas.cz/program vám bude v současné chvíli zachována.

autor: rez
Spustit audio