Anna Julie Slováčková podstoupila operaci rakoviny. Byla u toho Lady Gaga

27. květen 2020

Přes své mládí má za sebou těžkou zkoušku. Je po operaci rakoviny prsu a teď čeká na poslední verdikt. „Pak se rozhodnu, co dál se svým tělem,“ dodává v Blízkých setkáních.

„Strašně jsem se bála a klepala se jako ratlík,“ přiznává zpěvačka a herečka. Byla to její první operace i narkóza. „Zdálo se mi, že jsem předkapelou Lady Gaga. Bylo to nejlepší prospání mýho života,“ směje se a vysvětluje, že nedošlo k radikálnímu řezu.

„Vybrali mi jen ten nádor a uzliny v podpaží. Jsou tam jizvy, ale to bude časem lepší,“ věří Anna Julie Slováčková.

Víra je výhra

Anna Julie Slováčková

Všechno se událo během koronavirové karantény. „Přišlo mi to vhod. Byla jsem oteklá, kila nahoře, žádný vlasy, řasy a obočí, takže jsem byla ráda, že jsem mohla být trochu v ústraní. Měla jsem taky pocit, že mi nic neuteklo,“ přiznává.

Zvládnout nemoc nebylo jednoduché. „Nechci lidi strašit slovem rakovina. Ale bylo mi špatně a bylo to náročný. Ale nevidím důvod, proč bych to měla ventilovat. Kdybych řekla v médiích, že je mi špatně, tak napíšou, že Slováčková umírá."

„Chci, aby lidi s touhle nemocí pevně věřili, že se uzdraví, a mysleli pozitivně. Tak mají víc než z půlky vyhráno. To mi řekli všichni doktoři i sestřičky,“ ujistila Adélu Gondíkovou.

Jak se dostala do Semaforu a jaká je spolupráce s Jiřím Suchým? Co prozradila a své skupině Aura? Kdo skládá písničky a texty?

autoři: Tereza Kostková , eh

Související