ČRo Brno

  05:00 Dobré ráno, Moravo! Ranní proud informací a hudby. Před sedmou tip sportovní osobnosti, po čtvrt na osm Deníček Josefa Veselého, po osmé gratulace známé osobnosti. Moderuje Jiří Kokmotos. Zprávy: 5:30, 6:00, 6:30, 7:00, 7:30, 8:00, 8:30. (240 min)
  05:30 Zprávy (2 min)
  06:00 Zprávy (4 min)
  06:30 Zprávy (2 min)
  07:00 Zprávy (4 min)
  07:30 Zprávy (2 min)
  08:00 Zprávy (4 min)
  08:30 Zprávy (2 min)
  09:00 Zprávy (4 min)
  09:04 Apetýt Co vy na to? Brigádní generál František Mičánek z Univerzity obrany, ředitel centra bezpečnostních a vojenskostrategických studií, komentuje aktuální dění. Glosa Dany Emingerové. Moderuje Marcela Hálová. (56 min)
  10:00 Zprávy (4 min)
  10:04 Apetýt Poradna - barista roku 2014 Michal Kocman poradí, jak uvařit dobrou kávu. Moderuje Marcela Hálová. (56 min)
  11:00 Zprávy (4 min)
  11:04 Apetýt Setkání s Pavlem Wienerem a Renatou Ruckou, autory projektu Přátelská místa, který se zaměřuje na vytvoření sítě poskytovatelů služeb, kteří budou schopni bezproblémově komunikovat s handicapovanými lidmi. Moderuje Marcela Hálová. (56 min)
  12:00 Zprávy (4 min)
  12:04 Morava, krásná zem Ty nejhezčí písničky v podání dechových hudeb a cimbálových muzik v pořadu určeném pro gratulace, poděkování a pozdravy posluchačů přátelům a blízkým. Moderuje Ivana Slabáková. (56 min)
  13:00 Zprávy (4 min)
  13:04 Rendez-vous Hudební soutěž. Perlička z historie Českého rozhlasu Brno. Jakpak je dnes u vás doma? Evergreeny Jana Daleckého. Česko - země neznámá. Moderuje Milan Noha. (54 min)
  14:00 Zprávy (4 min)
  14:04 Rendez-vous Předpověď počasí z brněnské pobočky ČHMÚ. Deníček Josefa Veselého. Moderuje Milan Noha. (54 min)
  15:00 Zprávy (4 min)
  15:04 Rendez-vous Srdcovky - písničky s věnováním. Moderuje Milan Noha. Interview Moniky Brindzákové s Ing. Kudrnou, který se zabývá výzkumem úpravy povrchu silnic. (56 min)
  16:00 Zprávy (4 min)
  16:04 Humoriáda Dnes bude nabízet scénky a ukázky z pořadů zpěvák a televizní dramaturg Aleš Ulm. (56 min)
  17:00 Zprávy (4 min)
  17:04 Morava, krásná zem Ty nejhezčí písničky v podání dechových hudeb a cimbálových muzik v pořadu určeném pro gratulace, poděkování a pozdravy posluchačů přátelům a blízkým. Moderuje Ivana Slabáková. (56 min)
  18:00 Zprávy (4 min)
  18:04 Morava, krásná zem Ty nejhezčí písničky v podání dechových hudeb a cimbálových muzik v pořadu určeném pro gratulace, poděkování a pozdravy posluchačů přátelům a blízkým. Moderuje Ivana Slabáková. (26 min)
  18:30 Na moravskou notu Se souborem lidových písní a tanců Ostravica "zpíváme o životě". Pořad připravila a uvádí Kateřina Kovaříková. (30 min)
  19:00 Zprávy ... z domova, ze světa a předpověď počasí. (4 min)
  19:03 Zelená vlna Jak se jezdí? Zavolejte nám na bezplatnou řidičskou linku 800 12 20 12 (1 min)
  19:04 Hvězdy, hity, legendy (15 min)
  19:30 zVědavosti Zajímavosti ze světa přírodních i humanitních věd. Odpovědi na otázky, které jednoduchost jen předstírají (5 min)
  19:45 O Roma vakeren (15 min)
  20:00 Zprávy ... z domova, ze světa a předpověď počasí. (4 min)
  20:03 Zelená vlna Jak se jezdí? Zavolejte nám na bezplatnou řidičskou linku 800 12 20 12 (1 min)
  20:04 Folková jíška Pavlíny Jíšové Tentokrát v pořadu zazní hudební novinky kapely Isara, dále skladby brněnské stálice Folk Team a autorka pořadu Pavlína Jíšová Vás také pozve na koncerty Vlasty Redla pod širé nebe. Repríza z 26. 8. 2014 (ČRo České Budějovice). (26 min)
  20:30 Na cestě V pátek a sobotu 20. a 21. června se setkali fanoušci bluegrassu a tomuto žánru oddaných kapel v Čáslavi na 42. ročníku festivalu Banjo Jamboree. Banjo jamboree je nejstarší bluegrassový festival v Evropě a třetí nejstarší na světě. Jeho 42. ročník hostila středočeská Čáslav. Více než dvacítku kapel, od ultratradičního bluegrassu až po jeho modernější odnože můžete v několika pokračováních hudební reportáže poslouchat v pořadu Na cestě olomouckého studia Čro tak, jak jsme je v Čáslavi letos natočili do rozhlasového archívu. Ve čtvrté části hudební reportáže z Banjo jamboree uslyšíte skupiny THE JUMPER CABLES, LOG a BLUEREJ. (ČRo Olomouc) (30 min)
  21:00 Zprávy ... z domova, ze světa a předpověď počasí. (4 min)
  21:03 Zelená vlna Jak se jezdí? Zavolejte nám na bezplatnou řidičskou linku 800 12 20 12 (1 min)
  21:04 Tandem Talk show, kterou moderuje Jan Rosák - host: Petr Nikolaev, režisér (56 min)
  22:00 Zprávy ... z domova, ze světa a předpověď počasí. (4 min)
  22:03 Zelená vlna Jak se jezdí? Zavolejte nám na bezplatnou řidičskou linku 800 12 20 12 (1 min)
  22:04 Divadlo pro vaše uši (56 min)
  23:00 Zprávy ... z domova, ze světa a předpověď počasí. (4 min)
  23:03 Zelená vlna Jak se jezdí? Zavolejte nám na bezplatnou řidičskou linku 800 12 20 12 (1 min)
  23:04 Noční linka Téma: Jak jsem se narodil. Jaké historky vám vyprávěli vaši rodiče o prvních minutách vašeho života? Své zrození si samozřejmě nikdo z nás nepamatuje. Rodiče nám jistě vyprávěli historky veselé, napínavé a dojemné. Na vaše příběhy se těší Tereza Stýblová. Zatelefonujte do studia na číslo 731 800 900 nebo napište na web Noční linky. (56 min)

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2014 Český rozhlas